Prodej bytu 1+1, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Mandysova, 32 m2 (ID: 2331213)

Mandysova, Nový Hradec Králové

Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Byt 1+1 32m² + sklep 3m²

Výhradně vám nabízíme prodej udržovaného bytu 1+1 31,78m² + 2,94m² sklep, byt je v osobním vlastnictví. Nachází se v ulici Mandysova 1304 ve třetím patře revitalizovaného panelového domu.

Dispozice bytu je 1+1, dominantu bytu tvoří obývací pokoj 16,27m², kuchyň 7,18m², koupelna se záchodem 2,93m², komora 2,03 a chodba 3,32m². V přízemí domu je k dispozici větší sklep 2,94m² a možnost společné kolárny a sušárny. Byt je orientován na jih, výhodou této orientace je prosvětlenost obydlí.

Byt je v původním stavu, avšak udržovaném. Součástí prodeje je spolu s bytem i vybavení dle domluvy. Součástí bytu jsou i stropní zakázkový zvedací systém pro handicapované s doložitelnými certifikáty.
Byt je možný i k celkové rekonstrukci dle Vašich představ. Možno doporučit stavební řemeslníky.

V rámci revitalizace budovy je budova zateplena a opatřena fasádou, plastová okna, nové stoupačky a nový výtah. V tuto chvíli nejsou další větší investice nutné. Byt je připojen na elektřinu, plyn, kanalizaci a vodu. Velmi nízké náklady na bydlení.

V místě naleznete dostatek obchodů, škol, školek, dětských hřišť. Blízkost Novohradeckých lesů láka k procházkám či sportovním aktivitám. V blízkosti je zastávka MHD a nedaleko obchodní centrum Futurum – Tesco.

Cena je již konečná a zahrnuje právní servis a úschovu. Pokud budete chtít využít na tuto nemovitost koupi formou hypotečního úvěru rád Vám nabídnu hypotečního makléře, který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.

Pokud Vás nabídka zaujala, budu se Těšit s Vámi na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Mandysova, Nový Hradec Králové
ID
305-NP00574
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Filip Boudyš

Filip Boudyš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti