Prodej rodinného domu, Neveklov - Spolí, 133 m2

Neveklov, Spolí

3 500 000 Kč HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Neveklově

Informace k domu

Prodej rodinného domu se stodolou a s velkou zahradou Spolí u Neveklova

Hledáte místo pro rekreaci nebo trvalé bydlení s možností rekonstrukce dle vlastních představ? Nabízím k prodeji rodinný dům ve stylu chalupy, který se nachází v malé vesničce Spolí, nedaleko městyse Neveklov.
Více o této nemovitosti najdete na stránce dumspoli. cz
Dům s dispozicí 2+1 nabízí obytnou plochu 57 m², stodolu o rozloze 70 m², sklep v stodole o 6 m² a velkou slunnou zahradou.
Dům je určen k celkové rekonstrukci, což umožňuje přizpůsobit si prostor svým potřebám a alespoň něco málo vám pro představu nastíním vizualizacemi, jak interiér a exteriér může vypadat po rekonstrukci. V půdní části nad domem o výměře 72 m² můžete po stavebních úpravách vytvořit další obytné prostory.
Na pozemku o celkové ploše 2206 m² se nachází slunná a oplocená zahrada o rozloze 2007 m², která nabízí prostor pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Zahrada je osázena ovocnými a okrasnými stromy a má dva samostatné vjezdy. Pozemek je kompletně v územním plánu určen pro výstavbu rodinného bydlení, což nabízí mnoho možností, jak s pozemkem naložit.
Technika - elektřina zapojena, vlastní funkční studna s pitnou vodou o hloubce 5 m, zdivo smíšené, statika obvodového zdiva o šíři 65 cm v pořádku, trámové stropy, výška ke stropu 2.5 m, dva komíny, lokální vytápění, dřevěná okna, krytina původní, projev vlhkosti od základu. Sociální zařízení v domě není, odpad vhodný řešit domácí čistírnou odpadních vod.
Stodola poskytuje dostatek místa pro vaše potřeby, ať už jako garáž, zázemí zahrady, nebo pro vybudování letní kuchyně či posezení s otevřeným krbem. Stodola není ve špatném stavu, po drobných stavebních úpravách velmi dobře poslouží.
Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekém Neveklově (1 km), kde najdete školu, školku, obchody s potravinami, lékaře a další nezbytné služby. Stejně tak je zde výborné autobusové spojení s okolními městy. V Praze na Chodově jste do 50 minut autem.
Tato nemovitost nabízí ideální možnost pro ty, kteří hledají bydlení na venkově, s dostatkem prostoru a možností se realizovat. Okolní příroda vám nabízí mnoho možností pro vaše volnočasové aktivity.
Přijďte objevit toto místo a vytvořte si zde svůj nový domov a třeba jen ten víkendový!

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 10. 2024
Adresa
Neveklov, Spolí
ID
920694
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
133 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
199 m2
Plocha nemovitosti
2206 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neveklově?

Podobné nemovitosti