Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice - České Budějovice 4, Vrbenská, 45 m2

Vrbenská, České Budějovice 4

16 400 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení okolo 4500 Kč, poplatek za podnájem)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme zcela nový částečně zařízený byt s velkou terasou a také balkonem o dispozici 2+kk v klidné lokalitě blízko nádraží, ulice Vrbenská, rezidenční projekt Dubičný Potok. Byt o celkové výměře 45 m2 se nachází v 1. patře (2. NP) nového bytového domu. K bytu je dále sklep a také jedno kryté parkovací stání pod domem, které se nachází hned vedle výtahu, který ústí blízko bytu.

Po vstupu do bytu bezpečnostními dveřmi se ocitneme v předsíni, ze které vedou dveře do všech místností v bytě. Hned naproti hlavním dveřím je prostorná koupelna s WC, sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem a novou pračkou.
Dále z předsíně se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Zde je nová kuchyňská linka se spotřebiči: sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř a myčka nádobí. Na kuchyňský kout navazuje krásně prosvětlený velký obývací pokoj, ze kterého je možné projít balkonovými dveřmi na prostornou terasu orientovanou na východ, mimo silnici do vnitrobloku. Z předsíně vedou dveře také do posledního pokoje, u kterého je také balkon s pohledem do vnitrobloku Dubičného Potoka.

V bytě je připraven rozvod pro internet a kabelovou TV, který si stačí aktivovat u poskytovatele / dodavatele. Vytápění bytu je zajištěno ústředním topením (radiátory).

Nemovitost je v klidné části města ulice Vrbenská. Jedná se o rezidenční projekt Dubičný Potok, který nabízí tyto benefity: komunitní gril v areálu, zelené střechy, kavárna, obchody, slunečné terasy, všechny vstupy na jeden čip, kryté parkování pro auta a kola, servisní stojan pro drobnou údržbu kol, vjezd do garáže na SPZ, work-out a dětské hřiště. U rezidence je hned zastávka MHD, s přímým spojením na nádraží nebo do centra města, a chystá se vybudování cyklostezky, která bude napojená na centrum a ostatní části města.

V docházkové vzdálenosti (15 minut) je vlakové a autobusové nádraží České Budějovice. Centrum města je autem 5 minut, autobusem 10 minut. V nejbližší době bude také otevřen sjezd a nájezd na dálnici D3, 5 minut autem od domu.

Byt je volný k nastěhování ihned. Byt je nekuřácký.

Přesné náklady na bydlení budou známy v nejbližší době. Odhad je okolo 4500 ,- Kč.

Uvedena energetická kategorie B, PENB je k dispozici.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Parametry bytu

Cena
16 400 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení okolo 4500 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Vrbenská, České Budějovice 4
ID
N5540
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
45 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti